Köpa lagerbolag för att ta betalt på en gång

Om du märker att du har vad som krävs för att driva en aktiv verksamhet med många uppdrag så kan det finnas anledning till att välja lagerbolaget som start. Då det är tydligt att du behöver komma igång med ett ab så kan du köpa lagerbolag för att genast ställa ut räkningar. Om du registrerar bolaget på egen hand så kan det dröja några veckor innan du kan göra det.

Det är enkelt att köpa lagerbolag

Det är inte svårt att köpa lagerbolag och det här är en metod som gör det möjligt att på en eller två dagar ha ett eget ab. Det kommer förstås att dröja några veckor innan det nya namnet har registrerats men du kan använda dig av organisationsnummer för att ställa ut räkningar.

När du ska ordna med musikevent, uppträda eller göra något annat som du måste ta betalt för omedelbart så är det inte så dumt att få ordning på bolaget snabbare. Då behöver du ju inte vänta med försäljning för att du inte kan ta hand om det praktiska med räkningar på bästa möjliga sätt.

Är sparad tid också sparade pengar?

Det kan ju verka väldigt ekonomiskt att få ordning på bolaget snabbt så att verksamheten kan rulla vidare som tänkt. Det är det också när du har många uppdrag på gång. Det gäller att se på det hela med insikt och framförsikt.

Det är inte alltid läge att dra igång ab. Det måste finnas ett orderunderlag för att jobba på detta vis. Men när du väl når punkten då det står klart att ett bolag kommer att vara mycket bättre för din verksamhets utveckling så är det klart att du kan känna att ju snabbare du har ditt ab desto bättre.

Det gäller att räkna på saken och att vara realistisk. Om du inser att du faktiskt kan ta hand om registrering på egen hand och att det inte spelar så stor roll om du har ditt bolag redo imorgon eller om en månad så kan du ju sköta detta själv.

Det kostar trots allt en slant att köpa lagerbolag och då är det viktigt att du ser att detta kommer att löna sig för dig. Det gör det för det mesta när du har en verksamhet som rullar på och många räkningar att ställa ut från dag ett.

Summering

Du kan köpa lagerbolag för att komma igång snabbare med att driva din verksamhet på ett seriöst sätt. Tänk bara på att det ska löna sig att dra igång snabbt på detta vis. Om det inte gör det är det bättre att ta det hela i lugnare takt och själv sköta registrering av bolaget. Detta förutsatt att du känner dig bekväm med att ta hand om registrering av bolag på egen hand förstås.

Likvidera aktiebolag för att köpa en saxofon

Med ett vilande bolag och en stor lust att köpa en dyr saxofon kan du fundera på att likvidera aktiebolag för att få råd med instrumentet. Men det gäller förstås att inse att även en begagnad saxofon kan kosta mer än minsta möjliga aktiebolag samt att det kan ta tid att sköta en avveckling av bolag på egen hand.

Likvidera aktiebolag och få ut pengarna

När du väljer att likvidera aktiebolag får du ut pengarna som sitter i dess aktiekapital. Det är pengarna som du en gång satte in på ett konto för att starta ab. Kanske är det idag mer än vad det var från start men det kan också vara mindre. Det beror på hur du har drivit ditt bolag.

Om vi tänker oss att du har ett aktiekapital på 50 000 kronor så kommer det att täcka en saxofon gott och väl. Detta även om du vill ha ett unikt exemplar som säljs på Bukowskis. Men om du har startat bolag efter 2020 så kan det ju vara så att det sitter 25 000 i det och då är det inte säkert att du får råd med den här typen av instrument. I varje fall inte om du är ute efter de allra dyraste exemplaren.

Vad kostar en begagnad saxofon?

En bra saxofon kan vara ganska dyr som ny och den fortsätter att vara kostsam då den säljs som begagnad. Bli inte förvånad över att det kan handla om flera tusen kronor för en bra saxofon trots att den är begagnad. Du kan finna billigare om det där med märke och kvalitet inte är så viktigt för dig.

Det finns till och med saxofoner som bara kostar omkring tusenlappen. Men om vi nu utgår ifrån att du vill ha ett exemplar som är unikt så kan en begagnad saxofon faktiskt kosta omkring 30 000 kronor. Är det den här typen av sax du är ute efter så räcker det alltså inte när du säljer bolaget med aktiekapital på 25 000 kronor.

Då du vill ha pengarna snabbt

Nu kan vi förstås säga att ett köp av en saxofon för några tusenlappar i sig inte borde vara ett skäl till att likvidera aktiebolag. Men du kanske har fler projekt på gång och inser att det inte vore så dumt att komma åt de där pengarna som sitter i det vilande bolaget.

För att få ut pengarna snabbt kan du välja en snabbavveckling. Då får du betala i likhet med en billigare saxofon till bolaget som avvecklar åt dig. I gengäld får du ut pengarna i bolaget på några dagars tid. Sedan är det bara att beställa saxofonen som du vill ha eller gå till auktionen där det unika instrumentet kommer att säljas!

Snabbavveckling eller stödpaket och lån

När regeringen tar fram stödpaket för att rädda branscher i kris är det inte sällan så att det är musikbranschen som avses. År 2020 minns vi hur musik- och kulturbranschen i Sverige drabbades hårt av coronarestriktioner. Då var det många som fick ställa sig frågan om det var lönt att ta emot pengar från stödpaket eller om det rentav var bättre med snabbavveckling.

Snabbavveckling innan det blir konkurs

En snabbavveckling innebär att bolaget i vilande form säljs till ett bolag som sedan kommer att avveckla det. Det här går snabbt för dig som säljer men för bolaget som köper så tar det många månader innan det hela är klart.

I ett läge då du kanske ser en annan möjlighet och vill få ut pengar från bolaget som ändå är på väg mot en konkurs så kan en snabbavveckling vara en mycket bra lösning. Du får ju snabbt ut pengarna som du sedan kan investera i ett nytt projekt som kan vara inom ett område som inte går igenom en kris just nu.

Det du måste komma ihåg är att snabbavveckling inte är gratis. Dessutom kan det ju vara så att det ändå finns en chans att rädda verksamheten med ett stöd från regeringen. Fast det beror ju en hel del på hur det stödet ser ut och hur du kommer att använda det.

Investera mer i företaget

Frågan om att investera mer i företaget eller inte är ofta aktuell. När en investering innebär ett lån så gäller det att pengarna investeras väl. Du vill ju få god avkastning som täcker lån och mer. Om ett stödpaket från regeringen går ut på att du kan ta ett lån med bättre villkor kanske det är värt att ta det hellre än att avveckla ab.

Men innan du tackar ja till bidraget som erbjuds får du gå igenom hur du ska använda det. Det är ju ingen mening med att ta emot lån eller bidrag utan en ordentlig plan för det. Det gäller både om du försöker vänta ut en kris eller om du försöker hitta vägar att ta dig runt de hinder som nu finns för verksamheten.

När du vet hur en investering ska användas för att stimulera verksamheten på rätt sätt finns det ju god mening med den. Om inte kan det vara så att pengarna som du försöker återuppliva företaget med bara fungerar som en konstgjord andning som sedan inte ger mer.

Viktigt att tänka igenom beslutet väl

Om ekonomi inte är din starka sida kan du behöva diskutera möjligheten till lån eller bidrag och en snabbavveckling med en person som kan det här. Det är dumt att fatta snabba beslut och sedan få ännu större problem än vad du har nu.

Om det kommer att bli för svårt att få musikverksamheten på rätt köl igen kan det vara bättre att avveckla ab och göra något annat. Tiderna förändras och någon gång i framtiden kanske du kan komma igen och lyckas med drömmen som du just nu inte kan förverkliga.

Många fick likvidera ab på grund av coronarestriktioner

Det svenska musikundret är ett koncept som många känner till. Att Sverige har lyckats så väl inom musikbranschen internationellt beror delvis på den bredd som man har satsat på och givetvis också på att så många har haft möjlighet att i ung ålder bekanta sig med musik.

Men år 2020 stod det klart att det svenska musikundrets fina resultat och utveckling var hotade av världspandemin som drog in över Sverige på allvar samma år. Det visade sig att den svenska musikbranschen förlorade över 7 miljarder på de coronarestriktioner som infördes för att försöka dämpa pandemins framfart i Sverige. Det ledde till att många inom musikbranschen fick likvidera ab för att det helt enkelt inte gick att fortsätta verksamheten utan publik.

Därför fick musikfolk likvidera ab

Musikbranschen drabbades mycket hårt av de restriktioner som infördes i Sverige 2020 och 2021 på grund av Coronapandemin. Att folk inom branschen fick likvidera ab hade flera skäl. Det handlade inte bara om att man inte kunde genomföra konserter som hade gett intäkter. En kartläggning av musiksverige från år 2020 visade också att man hade minskade intäkter från den inspelade musiken.

En häftig vändning

Det som gjorde att pandemin upplevdes som så chockartad inom musikbranschen var att det blev en tvär vändning. Fram till 2019 så fick det som för tåget för den svenska musikbranschen. Det var särskilt konsertverksamheten som det gick bra för. År 2019 stod konsertintäkter för 56 procent av alla intäkter inom den svenska musikbranschen.

När pandemin kom till Sverige 2020 dröjde det inte länge innan man började begränsa och ställa in konserter. Det påverkade många olika bolag. Många av dessa var så små att de inte klarade den tvära förändringen trots bidrag. Det blev helt enkelt till att likvidera ab för att inte gå i konkurs.

Ett hot för musiksveriges framtid

Då många inom den svenska musikbranschen inte bara kan leva på sitt arbete inom musik och kultur så var restriktionerna under pandemin inte bara ett tillfälligt problem. Det talades till och med om att dessa restriktioner skulle hota musiksveriges framtid.

Särskilt mindre bolag och ensamma artister fick det svårt att hävda sig. Det blev till att likvidera ab och söka efter andra jobb. Det innebar förstås mindre tid till att utveckla musiken och skapa nya verk för svenskarna och resten av världen att njuta av.

Musiken går hand i hand med mycket mer

Något vi måste komma ihåg är att musiken går hand i hand med så mycket mer. När ett evenemang ställs in på grund av restriktioner för publik så är det inte bara artisterna som står utan jobb. Klubbar som inte längre får intäkter via biljetter, mat och dryck kan inte fortsätta.

Personal måste sägas upp och det finns inte längre något behov av att köpa in tjänster från utomstående aktörer som är beroende av att det ordnas med musikevent och föreställningar. Det blir som ringar på vattnet och det är inte bara de som skapar musiken som får likvidera ab.

Reglerna accepterades med kritiserades

Under 2021 ändrades reglerna så att man kunde arrangera föreställningar men inte med hur stor publik som helst. Det var förstås många inom musikbranschen som förstod att det gällde att begränsa smittspridningen. Samtidigt kritiserades det att besluten om antal deltagare inte tog hänsyn till arenans storlek.

Även inom sportens värld var man kritiska till att det var samma antal för publik som gällde oavsett storlek på arena. Där slog restriktioner hårt på samma sätt som för musiker och musiknäringen. I och med att man år 2021 inte kunde se ett definitivt slut på pandemin var det mycket som hängde i luften.

Med så stor ovisshet var det många som valde att likvidera ab för att slippa nå en punkt med konkurs och allt som det innebär. Dessutom fanns det ju inte så många alternativ till live evenemangen och föreställningar. Särskilt inte under vintertid då utomhusarenor inte längre var gångbara val.

Vågar du köpa lagerbolag för att driva musikverksamhet?

Musikbranschen är full av möjligheter och kanske har du kommit på precis hur du skulle kunna tjäna pengar på en smart musikverksamhet. Då du inte vill vänta ett ögonblick till på att komma igång vill du köpa lagerbolag. Men är det verkligen lönt att välja lagerbolaget och är du redo för att snurra igång ditt bolag?

Köpa lagerbolag för att slippa vänta

Kanske har du just nu fått möjlighet att dra igång en ny musikklubb i en stad där de kommer att stå på kö för att få vara med när det blir evenemang. Om du kan komma igång redan denna vecka finns det pengar att tjäna på saken. Då kan det vara klokt att köpa lagerbolag så att du slipper vänta på Bolagsverket i flera veckors tid.

Saken med lagerbolaget är att det redan är redo för bruk. Det är en form av vilande registrerat bolag som aldrig har använts. Du köper lagerbolaget och får genast organisationsnummer. Det betyder att du kan komma igång med din verksamhet på riktigt.

Namnet på bolaget registreras i efterhand. Då du köper det har det ett nummer som namn. Men i samband med att du köper anger du det namn som du vill ha och det kommer snart att registreras hos Bolagsverket.

Kommer din verksamhet att hålla?

Viktigare än att köpa lagerbolag snabbt och dra igång är frågan om din verksamhet har en chans. Det spelar ingen roll om du ska driva klubb eller sälja instrument. Du måste vara säker på att du har en affärsplan som håller. Om inte kan det snabbt bli tal om att få lägga ner och då kan hela projektet bli till ett dyrt och surt minne.

Det du behöver göra är att skriva en gedigen affärsplan. Här är det bra att ta hjälp av personer som vet hur detta görs. Du måste vara medveten om hur du ska utveckla din verksamhet och hur den ska bli lönsam.

Vad händer om det inte fungerar?

Det händer att musikverksamhet får läggas ner. Det är ju inte sällan som du hör talas om musikevenemang som läggs ner och det kan ha olika skäl. Innan du köper ett lagerbolag som du drar igång med kan det vara klokt att tänka på vad du ska göra om det inte fungerar som tänkt.

Det är inte alltid så att du måste lägga ner så snart som du ser att det inte går på plus. Men det är bra att ha en plan för detta scenario. För att slippa konkurs kanske du måste styra om verksamheten en aning för att den ska bli lönsam.

En musikklubb som inte ger intäkter kan till exempel förändras vad gäller innehåll och evenemang för att det hela ska fungera. Det här är sådant som du bör tänka på i tid så att du vet precis vad du bör göra om din musikverksamhet inte går i rätt riktning.

Satsa på musiken utan att avveckla aktiebolag!

Intresset för musiken är stort och visst finns det ett behov av event och klubbar som erbjuder en bra scen. Ett nytt koncept för musikunderhållning kan mycket väl leda till framgång. Men om du inte vill avveckla aktiebolag innan de första biljetterna har tryckts kan det vara läge att tänka ett varv till. Att starta bolag är inte svårt. Det krävs mycket mer för att ha en solid affärsidé.

Många får avveckla aktiebolag

Att avveckla aktiebolag kan innebära att man frivilligt lägger ner verksamheten och upplöser firman. Det kan också betyda att det har blivit konkurs. Likvidation på grund av konkurs är inte helt ovanligt inom musikvärlden. Även populära musikfestivaler har slutat på detta vis.

Det finns en hel del lärdom att dra från detta. Istället för att rusa in i det nya projektet med ett nytt bolag kan det vara klokt att fundera en vända till. Det krävs trots allt en hel del investeringar för att få fart på ett musikprojekt. Inte bara då det handlar om en festival eller evenemang med musik.

Hjälp med affärsplan

Då du är bäst på själva musiken och har en massa fina uppslag för den verksamhet som du vill driva är du kanske inte lika skarp på ekonomi. Det här är viktigt att komma ihåg när en ny musikverksamhet ska se dagens ljus.

För den som kan dra igång musikverksamheten i ett mindre format utan att starta ab kan det vara bäst. Att slå på stort med bolag, lokaler och mer kan till sist innebära att du får avveckla aktiebolag för att inkomsterna inte möter utkomsterna.

Att det inte blir något över den första tiden är inget att vara rädd för. Men det är viktigt att verksamheten går i rätt riktning. Här krävs det en solid affärsplan som beaktar fallgropar och har nödplaner för dessa.

En investering som ger frukt

Det är sällan så att musikprojekt dras igång och drivs för pengarnas skull. Det hela börjar alltid med ett brinnande intresse för musiken. Du vill på olika sätt sprida glädjen och göra den tillgänglig för fler. Det här kommer att kräva en investering i pengar och i tid.

Om du ser att det går åt pipan kan du förhindra konkurssituationen genom att avveckla aktiebolag med snabbavveckling. Men förhoppningsvis lyckas ditt projekt. Du kanske inte blir rik på ditt event eller den musikscen som du skapar. Men frukten är inte bara pengar. Att se din dröm bli sann kan vara värt hela investeringen!

Diskutera med personer som kan musik och projekt

Det är också smart att diskutera ditt drömprojekt med personer som har erfarenheten. Se närmre på vad som inte fungerade för andra och tvärtom vad som har lyckats. Du kan lära dig en hel del genom att kika på liknande projekt och bolag. Kan du få personliga råd är det verkligen bra att ta till vara på dessa innan du dra igång ditt eget musikprojekt.

Likvidera aktiebolag och gå i pension

Det kommer en tid då många måste fatta beslut om vad som ska göras med verksamheten. Det kan röra sig om ett familjeföretag som du har lagt hela ditt vuxna liv på. När du inte har jobbat med bolaget har du sysslat med din andra passion, musiken. Nu kan det vara dags att likvidera aktiebolag, gå i pension och syssla med musiken på heltid!

Likvidera aktiebolag trots att du skulle kunna jobba

Men ska du verkligen likvidera aktiebolag då du kan dra igång det för fullt igen? När du frågade barn och barnbarn om de ville ta över blev det negativa svar. Det fanns heller inte andra som var tillräckligt intresserade av att driva din verksamhet vidare för att du skulle vilja sälja eller ge bort den.

Att bli pensionär är ju inte samma sak som att vilja sätt sig ner och mata ankorna vid dammen hela dagen. Om du älskar verksamheten i bolaget kanske du tänker att det ändå vore klokt att fortsätta ett tag till. Och det är ju fullt möjligt.

Trappa ner och känna efter

Bara för att du når pensionsålder måste du inte klappa ihop och likvidera på en gång. Det är inte antingen eller. Om vi bortser från det rent ekonomiska och vad som händer med din pension kan du fundera lite på om du skulle kunna jobba vidare i ett lugnare tempo.

Om det går att driva företaget i mindre skala kanske du vill det för att fortfarande få jobba med det som du är så intresserad av. När du trappar ner kan du också känna efter. Då kanske du inser att det nu är dags för något helt annat. Fokus på musiken!

Sälj bolaget för likvidation och börja spela

När du säljer bolaget för att likvidera det behöver du inte längre fundera på det administrativa. Du får verkligen ett fritt sinne och kan fylla det med musiken. När du inte måste sköta likvidationen själv kan du ge dig på helt nya projekt.

Det kan vara att du vill spela tillsammans med andra. Ditt schema blir otroligt flexibelt då du inte måste hålla koll på vad som händer med firman. Detta oavsett om du väljer att likvidera aktiebolag eller om du säljer det för vidare drift.

Ett beslut som får konsekvenser

Det är viktigt att inse att beslutet om att driva vidare, sälja eller likvidera kommer att få konsekvenser. Det handlar inte bara om det ekonomiska. Vi vet inte hur länge vi får vara på denna jord. Men då du är i pensionsålder vet du att du har kommit en bra bit närmre slutet.

Det är nu du måste fråga dig om du vill slita med bolaget lite till för att det ska bli lite mer pengar eller om det är dags att investera i själen. För många blir svaret nummer två och livet förändras totalt då musiken får stå i centrum.

Ska du likvidera aktiebolag eller låta någon annan ta över?

Du kan ha olika skäl till att vilja lämna jobbet med bolaget bakom dig. Kanske gick det inte som du tänkt och hellre än att gå i konkurs vill du likvidera aktiebolag med fortsatt goda relationer till de du handlat med. Eller borde låta någon annan ta över, någon som kanske kan få det hela att fungera så som du hade tänkt dig…

Likvidera aktiebolag istället för att gå i konkurs

Konkursen är ju också en form av likvidation men att frivilligt likvidera aktiebolag är något helt annat. När du likviderar av egen kraft kan du se till att alla räkningar blir betalda och att ingen skadas av att ditt företag upphör att existera.

En frivillig likvidation kan utföras på flera sätt. Du kan ta hand om den själv och ta det hela steg för steg. Det är också vanligt med det som kallas för snabbavveckling. Det innebär att du säljer ab för att låta någon annan sköta den frivilliga likvidationen. Det kostar en slant men betyder att du får ut pengarna ur bolaget mycket snabbare.

Låta någon annan ta över

Om du tycker att det känns trist att bolaget du en gång drog igång med höga förhoppningar nu måste likvideras kanske du ska fundera på att låta någon annan ta över. Men då är det förstås viktigt att den som tar över har kunskapen som krävs för att driva verksamheten på ett lyckat sätt.

Om du säljer bolaget till en vän som har varit med från start kan det kännas behjärtansvärt. Här gäller det dock att vara ärlig. Om vännen har en rimlig plan för att få bolaget att fungera kan det bli en bra lösning. Om inte har du kanske bara låtit din vän få stå för en konkurs.

Om du ska låta någon annan ta över är det viktigt att det är en person som du tror kan sköta bolaget på rätt sätt. Kör med öppna kort och ta reda på hur verksamheten ska räddas för att det inte ska bli till att likvidera aktiebolag om några månader.

Likvidationen är inte slutet på ditt företagande

Kom ihåg att även om det kan kännas som ett misslyckande att likvidera aktiebolag behöver det inte betyda slutet på dig som företagare. Om du likviderar på ett snyggt sätt har du ju inte skapat kaos och orsakat andra skada. Det betyder att du inte har bränt dina broar.

Det här kan få betydelse längre fram då du kanske återigen vill ge en egen verksamhet ett försök. Då har du bättre erfarenhet av vad det var som inte fungerade bra första gången. Det kan vara precis det som gör att du inte återigen hamnar i situationen där du måste genomföra en frivillig likvidation för att undvika en konkurs.

Är det relevant att registrera bolag inom musikbranschen 2020?

När vi har kommit en bra bit in på början av 2000-talet så har det hänt en hel del inom musikbranschen. Inte bara ekonomiskt. Strukturen för hur vi lyssnar och delar musik är totalt förändrad. Den som var med då CD-skivan kom som ett nytt fenomen kan bara skaka på huvudet av under. Vem behöver en CD-skiva idag? Så det är knappast rimligt att registrera eller sälja bolag som sysslar med att skapa CD-skivor med musik 2020, men musikbranschen har fortfarande gott om bolag!

Registrera bolag med innovativ affärsidé

Under senare år har det kommit en hel del intressanta koncept inom musikbranschen. När Spotify lanserades var det inte alla som insåg hur stort detta skulle bli. Hjärnan bakom denna musiktjänst är svensk och det har gått mycket bra. Det kan vara riktigt spännande och väl värt att registrera bolag som Spotify som erbjuder musiktjänster som efterfrågas.

Nuförtiden ligger stor fokus på att det ska vara praktiskt. Vi konsumerar musik på ett sätt som skiljer sig en hel del från tidigare generationer. Musiken finns där som en ljudmatta dygnet runt. Betänk hur du hade upplevt ett besök på ett köpcentrum om varje butik och de gemensamma ytorna var helt utan bakgrundsmusik. En omöjlighet!

Det här behovet av en ständig ljudmatta omkring oss ger många intressanta möjligheter. De företag som jobbar med att erbjuda tjänster som fyller detta behov är attraktiva. Det går att dra igång den här typen av ab.

Skivbolagen är fortfarande relevanta

Även om vi inte längre köper skivor så som vi en gång gjorde finns det ett behov av skivbolag. Numera kommer de inte att ge ut skivor av vinyl eller CD-skivor på samma sätt som tidigare. Musiken laddas direkt upp till tjänster som erbjuder den online.

Faktum är ju att det är fullt möjligt att själv få ut sin musik via nätet. Det går att jobba med att skapa en publik via plattformar som Youtube. Men det här är arbete som kräver tid och kraft. Arbetet kan utföras av skivbolaget som numera måste vara proffs på hur spridningen ska ske.

Det har blivit billigare att producera musik

Det är också intressant att notera att produktionen av musik ser annorlunda ut idag. Det kostar inte lika mycket som det en gång gjorde med en professionell inspelning. Mycket går att göra helt själv utan behov av en professionell studio.

Men den nya tekniken ger också upphov till nya lösningar som behövs för produktion av musik. Här går det att skapa bolag som ger lösningar. Bolag kan också gå samman för att ge det stöd som marknaden behöver. Tidigare skivbolag utvecklas och finner nya vägar att producera musik.

Glöm inte bort marknadsföringen

Idag mer än någonsin måste marknadsföringen av musik och en ny artist fungera på rätt sätt. Här finns det utrymme för utveckling av nya bolag inom musikbranschen. Marknadsföringen ska ske via flera olika kanaler. Dels de traditionella såsom tv och radio, men givetvis också via plattformarna som finns online och i våra mobiltelefoner.

Vanliga frågor om Citadellet Likvidationer AB

Då du behöver hjälp med en likvidation eller vill köpa ett lagerbolag för att komma igång med din musikverksamhet på studs kan du vända dig till Citadellet Likvidationer AB. Deras varumärke har under senare år blivit synonymt med hög kvalitet och en mycket god support. Här är några mycket vanliga frågor om Citadellet som kan vara bra att kika på innan du tar kontakt.

6 frågor om Citadellet Likvidationer AB

  • Hur lång erfarenhet har Citadellet av likvidationer?

Det som till sist blev Citadellet Likvidationer AB kom igång 2003. Det betyder att företaget har väldigt lång erfarenhet av att agera som bolagsservice. De är särskilt duktiga på snabbavveckling och på lagerbolag. Fokusen ligger alltså både på att starta ab och på att lägga ner bolag.

  • Vad kan Citadellet hjälpa till med?

Med god kunskap om allt som har med start och nedläggning av ab att göra kan Citadellet hjälpa till med flera olika saker. De kan sköta likvidation av ab såväl som av kommanditbolag och handelsbolag.

Citadellet är också experter på bolagsbildning och de har full koll på bolagsrätt och skattelagstiftning. Dessutom är Citadellet Likvidationer väl insatta i entreprenörskap och hur ett bolag kan jobba med finansiering och vidare utveckling. Här kan de ge många tips och råd!

Sist men inte minst klarar Citadellet redovisning. Ett måste för ett bolag som ger stöd med både start och nedläggning av aktiebolag.

  • Varför väljer företag att lägga ner bolag med Citadellet?

En titt på kundrecensioner av Citadellet Likvidationer visar att många väljer att samarbeta med denna bolagsservice för att det går så smidigt. Teori följs av praktik vilket uppskattas av de flesta. Servicen anses vara mycket god och kunder känner en stor trygghet när de jobbar med detta finansbolag för att dra igång eller lägga ner ab.

  • Vilka mål har Citadellet?

Citadellet har flera mål för sin verksamhet. Ett viktigt mål är att de alltid vill jobba på ett korrekt sätt. För att nå detta mål ser de till att hela tiden vidareutbilda sin personal. På detta vis missas inte nya regler som kan påverka hur likvidationer och start av ab ska ske i Sverige.

  • Hur snabbt kan man få lagerbolag?

Citadellet har en smidig tjänst för lagerbolag som gör det möjligt att köpa lagerbolag på 2 timmars tid. Det här bygger på att det går att sköta det mesta direkt på bolagets hemsida. Där finns det också tydlig information om hur köpet går till och vilken information du behöver ha redo för att kunna genomföra köpet.

  • Hur får man kontakt med Citadellet Likvidationer?

Vanliga vardagar kan du ringa på kontorstid och direkt få prata med en handläggare på Citadellet. Det går också att skicka ett mejl. Om du skickar när Citadellets personal inte är på plats får du vänta tills kontoret öppnar igen för att få svar. Det går också att skicka snigelpost till finansbolagets postadress i Vaxholm.