Mer tid till musiken med snabblikvidation

Att likvidera ett bolag tar tid. Man måste göra allting på rätt sätt och sedan så ska man vara tillgänglig då Bolagsverket hör av sig och vill få in mer redovisning eller specifik information. Det här kan handla om nära ett år och bara det att man måste tänka på arbetet med likvidationen kan göra att man inte längre har tid till musiken så som önskas. Med snabblikvidation så blir det mer tid över till musiken!

En snabblikvidation är snabb

Precis som namnet antyder så är en snabblikvidation mycket snabb. Den är i stort sett över så snart som du har sålt bolaget till en bolagsservice som utför likvidationen. För dig i varje fall. När bolaget är sålt så kommer köparen att sköta avvecklingen. Det här tar lika lång tid som vanligt men för dig som säljer så är arbetet med avvecklingen över. Du kan lägga tid på musik och annat som du har lust med.

När du har sålt bolaget för att avveckla det så kan du till och med starta ett nytt omgående. Istället för att sitta med redovisning och annat administrativt jobb för det gamla företaget så kan du gå vidare. Det blir mer tid för musik, arbete och allt annat som du vill fokusera på. Det är också det som är en av de stora styrkorna med att välja snabblikvidation då man vill lägga ner ett bolag.