Stora städer med en livlig musikscen.

Min erfarenhet har varit att de flesta större städer har en bra musikscen. Jag antar att det är eftersom det är där människor tenderar att vara mer kreativa och har ställen presentera sin musik till andra.

När jag besöker en ny stad är det första jag gör är att söka klubbar som har levande musik. Det är oftast höjdpunkten av mitt besök.

Det finns alltid webbplatser som erbjuder information om klubbar som spelar livemusik och vem som spelar med länkar till biljetförsäljning.
Städer som man ska inte missa om man gilla livemusik är Berlin, London, Liverpool, Wien, Chicago, New York, Miami och Barcelona. I dessa städer finns där musik varje dag på flera olika ställen med allt från Klassisk till Punk rock. I like it all! På stan vajar det stora flaggor med reklam i härliga färger för de olika band som spelar i stan den dan.